Maksu ja toimitus
Maksutapa – Voit maksaa luottokortilla, mm. Visa, Mastercard ja American Express. TVINS tarjoaa myös lasku- ja osamaksumahdollisuuden yhteistyössä TF Bankin kanssa;
Lasku – laskusi lähetetään erikseen kuukauden lopulla. Kun maksat laskulla, laskutus- ja toimitusosoitteen on oltava aina sama. Tuotteiden mukana toimitetaan lähetysluettelo.

Asiakaspalvelu – TVINS Asiakaspalvelu on olemassa sinua varten! Voit aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen help-fi@tvins.com, jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa. Olemme sinuun yhteydessä 48 tunnin kuluessa. Ja voit myös soittaa meille numeroon 010 3236 808.
Toimitukset:

Maa ja valuutta – Seuraavilla mailla on omatverkkosivustonsa ja siellä voit maksaa paikallisella valuutalla:Tanska, Suomi, Norja ja Ruotsi. Huomaa, että tuotteiden lähettäminenyli maiden rajojen ei ole mahdollista.

Toimitusaika – Toimitusaika on yleensä 5-6työpäivää. Lähetämme toimituksemme Postinnoutopisteisiin.

Tilausvahvistus – Heti kun olet lähettänyttilauksen verkkosivuston kautta, näet ruudullasi tilausvahvistuksen,jossa on tilausnumerosi ja tilauksen loppusumma.

Toimituskulut – Tilauksen mahdollisettoimituskulut näkyvät kassalla ja tilausvahvistuksessa.

ALV – Kaikki TVINS-hinnat sisältävät 25%:n arvonlisäveron valitsemastasi maasta riippumatta. Siksi hinta,jonka näet, on se hinta, jonka maksat.

Noutamattomat paketit – Jos et noudapakettiasi noutopisteestä, veloitamme19,95€ käsittelymaksun.

Pankki- ja luottokortti:

Jo jonkin aikaa useimmat pankit ovat vaatineetsinua aktivoimaan pankki- ja luottokorttisi verkkomaksukelpoiseksi.Sinulle, joka teet ostoksia verkosta pankki- tai luottokortillaensimmäistä kertaa: Seuraa alla olevia pankin ohjeita – se vievain hetken!

SwedbankKlikkaa tästäja seuraa sitten pankkisi ohjeita.

Nordea: Klikkaa tästä ja seuraa sittenpankkisi ohjeita.

SEB: Klikkaa tästä jaetsi "salasana verkkokauppa" oikean yläkulmanhakukentästä.

Handelsbanken: Klikkaa tästä ja valitsevasemmalla olevasta valikosta "Tilit, maksut ja kortit".Valitse sitten "Kortit", sen jälkeen "Vinkkejä janeuvoja", jonka jälkeen "Osta verkossa" ja lopuksi"Turvallisemmat internet-ostokset".